crosstrainer

Träna med crosstrainer

Om du tillhör de som har ett träningsmål och verkligen vill uppnå det behöver du välja träningsredskap som du kan använda varje dag, även när du är hemma. Om du inte har så kan du investera i en crosstrainer!

Recensionerna för crosstrainers är mycket positiva. Många älskar att det är en exakt kopia av maskiner som används i kommersiella gym. Den är självdriven och har en massa hjälpsamma och relevanta funktioner, inklusive telemetri pulsmätning. Bortsett från detta har en crosstrainer också en justerbar korsramp som gör att du kan ändra höjden på den elliptiska vägen för lämplig rörelse. Det har också rörliga armar som hjälper dig att flytta hela kroppen, vilket ger dig ett komplett träningspass.

Många av hälsoexperterna rekommenderar idag denna typ av träningsmaskin. Och idag börjar även användare också älska de naturliga rörelserna som med låg påverkan gör att din träning går smidigt och säkert. Crosstrainern har förinställda program, motståndsnivåer, liksom många anpassade alternativ och extrafunktioner som vanligtvis inte finns i andra träningsmaskiner.

Professionella tränare och många andra fitnessguruer lovordar träningsmaskinen, därav dess popularitet i kommersiella gym och nu också i personliga gym. Om du vill ha en träningsmaskin som verkligen levererar är det ett utmärkt val att investera i en crosstrainer. Om det finns något som granskarna anser vara en brist med crosstrainer, så är det att maskinen ofta är tung och inte bärbar. Du måste hitta den perfekta platsen för den och sedan flyttar man gärna inte den. Om du vill flytta crosstrainern till en annan plats behöver du oftast hjälp från någon.

En annan sak som stör de flesta fitnessentusiaster är priset på Crosstrainers. Den är ganska dyr. Inte alla har den ekonomiska förmågan att göra ett sådant inköp. På plussidan stöder dock fitnessexperter det som en värdig investering. Det är mycket effektiv och hållbar produkt. Det ger tillräcklig utmaning för att hålla dig engagerad och gör att du kan ta itu med olika träningsmål, samt ger dig helkroppsträning. Du får definitivt tillbaka dina pengar och mer i form av bättre hälsa och viktminskning. Så för dem som planerar att komma i form och skulle älska att uppnå sitt träningsmål är det så smart att investera i rätt träningsmaskin som verkligen ger positiva resultat.

Saker att tänka på när du väljer crosstrainer

Lutning

Lutningen liknar lutningen på ett löpband. Det ändrar lutningen på din elliptiska väg. Fördelen med detta är att du slutar arbeta med olika muskelgrupper – och få en bättre crosstraining träning totalt sett.

Inte alla crosstrainers har lutning inkluderat. Men om du vill ha den mest effektiva träningen är lutning ett utmärkt alternativ att ha.

Motstånd

Motståndet är inte detsamma som lutningen. Motstånd gör det svårare att trampa – så att du kan lägga till några kaloriförbränningsintervall i träningen.

De flesta elliptiska maskiner har motstånd idag. Men du vill se till att du får flera nivåer av motstånd – så att du har utrymme att växa.

Till exempel är en maskin med 20 motståndsnivåer bättre än en crosstrainer med 12 motståndsnivåer. Du vill inte toppa på den högsta motståndsnivån under den första månaden.

Tänk på att när du tränar kommer dina konditionsnivåer att förbättras kraftigt när din kropp blir starkare och i bättre form. Så du vill se till att du har mycket utrymme att växa med din tränare när det gäller motstånd.

Köpa crosstrainers

Det finns en hel del företag som säljer crosstrainers. Länken högst upp i inlägget visar er de bästa crosstrainers som finns på marknaden just nu. Om du vill ha någon billigare kan en begagnad kanske också vara ett alternativ. Se crosstrainers på Blocket här!

Om atousapink

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.