smyckeskrin

Smyckeskrin för alla mina personliga och dyra smycken

Otvivelaktigt har du spenderat mycket pengar på de mest snygga smyckena, så det är bara meningsfullt och självklart att du behåller och skyddar dess glans under lång tid. En speciell faktor som kan ha stor inverkan på dina smyckes livslängd är vart du placerar och lagrar dem efter att du har tagit bort av dig dem i slutet av dagen.

Smyckeskrin är oumbärliga i detta avseendet för att behålla skönheten och glansen i dina smycken, men det kan vara svårt att välja ut ett passande smyckeskrin just för dina smycken. Själv letade jag väldigt länge på nätet innan jag bestämde mig för det smyckeskrin som passade mig allra bäst. Nu kanske inte ditt och mitt sovrum ser likadana ut, det är just här du måste börja fundera. Hur ser mitt sovrum ut? Vad kan passa in i just mitt sovrum? Du vill hitta ett smyckeskrin som passar perfekt för just din sovrumsinredning och allra helst också som passar just din personliga stil. Om du inte vill fokusera på smyckeskrinets utseende, kan jag lova dig att dina värdefulla smycken kommer bli trassliga och skadade med tiden.

Lyckligtvis finns det några faktorer att tänka på när det handlar om det perfekta smyckeskrin.

Tänk på din samling

Innan du börjar shoppa smyckeskrin, ta en snabb inventering av din nuvarande smyckesamling. Genom att göra så kan du få en klar uppfattning om vilken typ av smyckeskrin du ska köpa. Till exempel, om din samling består mestadels av ringar, bör din smyckeskrin ha skåror. Omvänt, om du äger fler halsband än vad som helst annat, kanske du behöver en armoire, ett smyckeskrin med en upprätt design.

Ordet ”armoire” härstammar från den franska världen för en typ av skåp som används som förråd för rustningar och vapen. Armoires kan användas många sätt, från att gömma en TV-apparat, till förvaring av kläder och smycken. Vanligtvis beskrivs som en lång, fristående skåp, kan armoires inkludera hyllor, lådor och utdragbar betjänt brickor.

Det finns ett antal lagringsalternativ som är särskilt avsedda för ringar, armband och halsband. Smycken armoires finns i ett antal olika modeller vilka både kan vara fristående eller väggmonterade.

Titta på kända varumärken

Det är alltid en bra idé att titta på varumärken med erfarenhet och som skaffat sig bra rykte för att hitta det bästa smyckeskrinet, exempelvis Wolf. Familjen Wolf har över 180 års erfarenhet av att tillverka etuier, skrin och väskor. De etablerades redan 1834 av den tyska silversmeden Philipp Wolf I. Wolfs varumärke har fortsatt att skapa sofistikerade smyckeskrin och andra produkter som är eleganta och kan skydda varje persons meningsfulla skatter.

Dina smycken förtjänar en sofistikerad behållare, och Wolf smyckeskrin kan vara ett sådant som passar dig bäst, men det finns många flera på marknaden som är kapabla för att lagra dina ringar och halsband.

Skapa ett personligt smyckeskrin

Idag är det väldigt populärt att gravera in något betydelsefullt på sitt smyckeskrin eller märka upp dem med sitt namn. Det finns oändligt med möjligheter om man väljer smyckeskrin med gravyr. Jag kan rekommendera dig att kolla in de här smyckeskrinen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.