SLUTA TESTA DIG . 

Måste packa ned barnen och gå en sväng till Willys! Jag behöver handla frukost och sånt där, men baktanken är väl annat än livsmedel…

Ja, samma som resterande dagar. Kan jag bara sluta nu!?!

 Jag har ALDRIG någonsin tagot mer än ETT test, kanske två. Det här är som en ondcirkel. 

Kan jag inte läsa av den tydliga texten som står på BÅDA mina digitala tester sen några veckor tillbaka ”GRAVID”, och den där early clearblue som hann knappt läggas ner innan blåa strecken dök upp. Faramin var med mig på toa, vi var uppe i centrum.

Jag kunde inte låta bli att svänga in på Apoteket , jag kände mig konstig . Såå, vi tog med oss en take away mugg från waynes och gick in på familjetoan…. 

ja, vad säger man the rest is history. Sen var jag på tjejmiddag hos Malin också, hon bad mig kissa på stickor hon köpt från eBay , och så hade jag några stickor kvar så dom tog jag – en om dagen i en vecka …. alltså, vet inte vad jag ska säga men jag kan inte få in det i mitt huvud riktigt . 

Typ att jag inte litar på dessa 10+ graviditetstester som alla säger gravid klart och tydligt . Jag vill liksom köpa ännu ett digitalt ikväll! Lever den ? Kolla om den lever ..

Nej, jag måste sluta! Jag har ultraljud på onsdag och nervösare Har jag aldrig varit!

För övrigt mår jagrätt bra! ALDRIG mått såhär bra förutom trötthet och lite halsbränna , men dessa ord skrev jag ned med Ellion med och bakslaget kom ett par veckor senare. Som Jeanette skrev idag till mig i ett sms ”din beskärda del av illamåendet KOMMER garanterat komma”. Vi får se! Men jag är så van att nå skit så det har varit ett gott tecken att den lever trots att illamåendet nästan tagot kål på mig. Att må bra är läskigare ska jag erkänna . 

Ska se om jag köper ett test… försöker intala mig själv att det är sjukt onödiga pengar och att jag ska sluta tänka negativa tankar . ”Vänta till onsdag”.